Lúa, Gerard y Arnau han sido los 3 participantes de la Asociación Mundus en el  segundo de los encuentros del proyecto ICYC en el que nuestra asociación esta colaborando junto a varias asociaciones europeas.
Este proyecto de largo plazo tendrá su siguiente actividad en nuestro país.

Hoy os dejamos las impresiones de una de las participantes, Lúa, antes de su salida a Alemania donde ha podido efectuar un curso de formación en Leipzig.

Lúa Lopez

Tot fent una cervesa, se’ns va presentar les possibilitats que oferien els Training Courses, i ens van convidar a quedar un dia per informar-nos més. Després de veure les diverses possibilitats (totes molt interessants!) no vaig dubtar en dir que sí a aquesta proposta.

lea

L’art i la tecnologia sempre m’han creat l’atenció, i combinades amb l’oportunitat d’intercanviar coneixements amb persones de cultures i maneres de fer diferents, formaven un còctel magnífic. La increïble oportunitat que et brinda aquest projecte a nivell educatiu i com a experiència crec que forma part d’aquests petits moments de la vida que no pots desaprofitar.

La barreja de cultures que implica el projecte, no pot ser més enriquidora. Sovint tanquem el nostre punt de vista al que ja coneixem, és el més còmode i simple, i a vegades oblidem que hi ha mil maneres de fer diferents i que agafant una mica de cada podem crear un resultat molt millor.

Veig en aquest Training Course una ocasió única no només per aprendre com a creixement personal, sinó també per poder aplicar tot allò que aprenem a la nostra vida diària, ja sigui a nivell d’estudis o en altres d’àmbits on participo activament com l’Esplai.

Lúa

Anuncios